lördag 10 november 2007

Vinter!





Bilder från zara home

Efter en shoppingrunda på stan idag inser jag att varenda affär skyltar med jul - redan!! I och för sig är det ju inte så lång tid kvar till första advent, men jag blir ändå lite stressad - alla klappar som skall handlas, planering som skall göras... Men det är klart, fint är det ju när man pyntat sitt hem och mysigt är det också - framför allt härligt att få tända massor av ljus! Men just idag känner jag mest att jag behöver svepa in mig i en mysig pläd - det är verkligen kallt och blåsigt ute. Ovan plädar från zara home ser väldigt fina ut tycker jag!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka gosiga filtar! :)

Anonym sa...

Vad mysigt det ser ut! Härligt att svepa in sig i en gosig filt, dricka te och läsa inredningstidningar... Det får jag nog göra nu... :)

Anonym sa...

Då tycker jag att det är en sån jul du ska ha!
Jag älskar julen men jag tycker inte att det ska vara stressigt och jobbigt. Det bästa är ju om man kan ta det man gillar bäst och strunta i det andra som bara stressar.

Unknown sa...

I'm always fascinated with blankets and carpets ever since. I use to travel and try to at least bring home a new piece. No wonder why carpet cleaners (Kansas-based) calls me a UN carpets and blanket collector. So far, I have traveled to 4 and hoping to visit the remaining 3. Upon sharing this to carpet cleaners in Kansas City, all they can is terrific!