måndag 20 augusti 2007


Bilder privata
Vilken härlig kväll! Visserligen lite svalt, men efter den här sommaren är man ju nöjd bara solen visar sig. Tog dom här fina bilderna i vår trädgård nu ikväll - det prunkar i rabatterna. Den lilla barnsolstolen är omklädd i ett tyg från Walles&Walles - hur lätt som helst, bara några raksömmar på symaskinen och en häftpistol så var det klart och vår lilla flicka är hur nöjd som helst - "fiiiina tolen mamma" säger hon - bara det gör ju att man vill fixa varenda liten barnmöbel i huset!
Om man ska göra en rabatt med ett sånt här stenarrangemang så tänk på att göra grundjobbet ordentligt. Man måste lägga en gummiduk under alltihop annars får man hur mycket ogräs som helst som är hopplöst att ta bort. Det är lite trix och jobb med duken men det är värt mödan. Resultatet blir bra och det håller i längden! Kan köpas på vilken trädgårdshandel som helst.
What a wonderful night! A little bit on the chilly side but after this summer it's great just that the sun is out! These pictures were taken in our garden tonight. An important thing to think about when planning this kind of stone arrangement, is to do thorough preparations. Put a big wax cloth underneath the soil before starting the planting. That way you avoid to get too much weed growing in between the stones!

4 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

Hit hittade jag av en slump och hoppas att jag hittar hit igen!
Jättefint och snyggt i din trädgård, vi har precis fixat i vår och satte markväv under stenarna, hoppas att det duger mot ogräs...
Välkommen till min blogg om du vill!

Milly sa...

Hej, va kul att hitta en ny fin blogg :)
Va fint ni har det i trädgården...här hos oss är det ännu bara en leråker, men ska försöka hinna så gräsmatta ännu i höst. Ikväll har barnen och jag hållit på och plockat sten på sten på sten ifrån leråkern. Det tar tid, men visst är det kul med eget hus och trädgård.
Kikar snart in igen! kram/milly

Frida sa...

Vilka fina trädgårdstips!

Åsa sa...

Verkligen fint med sten så där i mängd..
Jag ska ju ha det i vår pergolan men har int ekommit dit än..=) men en underduk..måste vi ju bara ha!!!/ åsa